En deu setmanes acaba l’era Bauzá

Els 1500 dies de Tomeu Oliver acaben amb un saldo de més atur, pitjors serveis públics, opacitat en la gestió municipal i una despesa desmesurada en publicitat i autobombo d’un batle que no coneix el carrer.

Una mostra d’això ha estat la despesa en publicitat de la Fira del Fang de Marratxí, que acaba diumente, repleta de fotografies del batle i entrevistes, sense que hagi acreditat quant ha costat a cada marratxiner aquesta campanya personalista. Mentrestant, el senyor Oliver segueix essent un dels batles que més cobra de tot Mallorca, i té també un negoci local, al mateix temps que segueix creixent l’atur, que en febrer de 2015 és més alt que en 2011.

paro Marratxí atur

Els ciutadans de Marratxí han vist com els doblers públics s’invirteixen en més obres i incomoditats, encarint les taxes i imposts com l’aigua i l’IBI, que fan que viure a Marratxí sigui avui molt més car. Davant aquesta situació, seran necessàries mesures urgents.

La primera mesura que pendrà Miquel Cabot si és elegit batle, serà una auditoria interna per a conéixer l’estat dels comptes, que Oliver ha amagat aquests 4 anys. A continuació, es prendran mesures urgents en matèria d’ocupació i serveis socials, que sí seran prioritaris per al nou Ajuntament.

Aquests compromisos es troben recollits al “Manifest pel canvi”, amb 10 punts bàsics que vertebraran el nou equip de govern i que acostaran la tasca de l’Ajuntament als ciutadans.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.