Acord històric entre Palma i Marratxí per l’EMT

Aquesta demanda històrica dels marratxiners s’ha signat en una reunió on s’han acordat accions concretes de millora de la conectivitat i sostenibilitat

Després de més de deu anys de demandes per part dels marratxiners, els candidats socialistes de Palma i Marratxí han signat un acord històric, pel qual es comprometen a ampliar la Línia 3 de la EMT als nuclis de Ca’s Capità i el Pla de na Tesa abans de 2 anys. L’acord també contempla la negociació constant per a ampliar la EMT de Palma a altres nuclis en el plaç de 4 anys.

Aquest acord s’ha firmat en una reunió, celebrada a Marratxí, on els candidats José Hila i Miquel Cabot s’han compromès a crear una línia circular dins Marratxí, que conectarà els diferents nuclis amb centres de salut i oficines de l’Ajuntament, així com amb les aturades de l’autobús i del tren. L’objectiu és conectar tots els nuclis per a aquells veïnats que no disposin de vehicles, amb la finalitat de descongestionar les carreteres, afavorint el transport públic i la sostenibilitat.

En la reunió també s’han marcat les línies bàsiques per a un futur conveni entre ambdós ajuntaments, per a que els marratxiners que ho desitgin, puguin utilitzar les instal·lacions esportives de Palma amb les mateixes condicions que els palmesans.

Ambdós candidats han mostrat la bona sintonia i cordialitat, “que ambdós municipis necessiten, per a millorar les comunicacions i la vida dels nostres veïnats, amb batles que sí que donen la cara”.

EMT Palma Marratxi Jose Hila Miquel Cabot

About the author: Com PSIB Marratxí

Leave a Reply

Your email address will not be published.