28 d’octubre de 2014 – Conferència “No pienses en un elefante”

A la nostra seu comptarem amb l'exposició de Toni Aguiló, que ens parlarà de la importància del llenguatge en política i dels valors progressistes. Farà un resum del llibre "No pienses en un elefante", de George Lakoff, assessor del Partit Demòcrata nordamericà.

02 de novembre de 2014 – Fira de Tardor

Els Socialistes de Marratxí hem preparat una taula amb material per a conéixer les teves opinions i dissenyar les propostes per a la campanya electoral. Comptarem amb la presència de membres de la Federació Socialista de Mallorca i dels nostres regidors.

17 de novembre – Conferència Política (Secció Cultura)

Els Socialistes preparam el programa electoral, i des de Marratxí hi participam especialment en l'àmbit de la Cultura. Defensam la cultura pròpia de les Balears, i la integració i cohesió amb la resta de cultures. Per això treballem de bon de veres, preparant el canvi a Marratxí, a Balears i a tota Espanya.

13 de desembre de 2014 – Assemblea Oberta

Vine i participa a l'assemblea oberta dels Socialistes de Marratxí, on es proposaran les línies del programa electoral, i comptarem amb la veu i opinió de tots aquells ciutadans que vulguin participar

A les pròximes setmanes comunicarem lloc i hora de l'Assemblea Oberta, i com vos podeu inscriure.

21 de desembre de 2014 – Fira de la llet d’ametla

Com cada any, al Pla de na Tesa es celebrarà la Fira de la llet d'ametla i els Socialistes hi assistirem com cada any, per a donar suport als marratxiners, perquè creiem molt necessari fomentar la participació, l'oci i la cohesió municipal.