Els regidors socialistes abanonen el ple per l’altaneria i males pràctiques del batle Oliver

Els Socialistes de Marratxí manifesten el seu rebuig més enèrgic a l’actitud del batle i del seu equip de govern, no només cap a l’oposició, sinó envers tota la ciutadania de Marratxí.

El passat dimecres 12 de novembre, fou convocat un Ple extraordinari per a avui divendres 14, amb motiu de la rebaixa de l’IBI amb urgència, proposta que els Socialistes hem defensat des del principi, com pot veure’s a la nostra web i als pamflets que es varen repartir a la Fira de Tardor.

El menyspreu cap a l’oposició i l’altaneria han estat tan grans, que no ha hagut una sola reunió de portaveus, ni s’ha facilitat cap tipus d’informació necessària per al debat, sinó que directament s’ha convocat una roda de premsa per a vendre aquesta rebaixa. És a dir, que els regidors anàvem a votar a obscures, com tota la gestió del PP, i s’anava a aprovar només amb la seva majoria.

Ayuntamiento de Marratxi PSIB PSOE

Consideram un insult als marratxiners i un intent més d’autobombo al que ens té acostumats un batle que ja ha manifestat públicament que la seva prioritat no és la batlia de Marratxí i que de fet ja regenta un negoci d’acupuntura. Per això els 4 regidors socialistes hem abandonat el ple, com a mostra de disconformitat amb aquest tipus de pràctiques, més pròpies del segle passat.

Els Socialistes hem defensat, i defensam amb més força avui, la necessitat d’un canvi, la implantació de fòrmules de participació i transparència, per a que successos com aquest no tinguin cabuda en un municipi com Marratxí. La ciutadania no mereix aquest tipus d’insults ni tampoc els seus representants, que no és només el partit que governa, sinó també les forces de l’oposició.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.