Desinfecció a Marratxí des de Medi Ambient, que dirigeix Cristina Alonso

(Font original: Ajuntament de Marratxí)

L’Ajuntament ha intensificat les feines de desinfecció als carrers del municipi que ja es anaven duent a terme des del 23 de març. El consistori ha decidit augmentar el personal que fa feina desinfectant els carrers per contrarestar la presencia al carrer de més gent a causa dels passejos de famílies amb menors de 14 anys.

Ara mateix l’empresa municipal Marratxí XXI coordina 15 persones repartides en 7 equips de feina que desinfecten dos cops per setmana zones de gran afluència de gent com ara supermercats, farmàcies o centres de salut. Els carrers dels nuclis del municipi es desinfectan amb una freqüència de vuit dies. També s’ha intensificat la neteja i desinfecció dels contenidors de fems.

A més, des de l’àrea de Medi Ambient s’ha contractat a una empresa especialitzada per a desinfectar periòdicament les instal·lacions municipals (incloent-hi centres educatius i instal·lacions esportives). També es desinfecten els vehicles municipals i els dels sanitaris dels centres de salut.

Des de l’àrea de Salut ha posat a disposició dels centres de salut dues màquines d’ozó per desinfectar aquells espais dels centres que considerin que han de ser desinfectats.

About the author: Com PSIB Marratxí

Leave a Reply

Your email address will not be published.