Estat deficient del pavelló del CEIP Costa i Llobera de Pòrtol

03 d’octubre de 2014

Quan els Socialistes de Marratxí tornem a governar el municipi, garantirem que l’equip de govern es dedicarà a governar i complir amb tots els marratxiners, i posarem fi a la pràctica del PP, que es dedica a fer oposició de l’oposició, en comptes de gestionar.

Els Socialistes hem mostrat en nombroses ocasions la nostra preocupació per la inactivitat de l’equip de govern municipal cap al jovent i l’esport, que només serveixen per a la promoció del batle gràcies als mèrits esportius dels nostres joves. La setmana passada feiem pública la nostra demanda d’unes instal·lacions adequades per al club d’Esplai Es Puntet, que també vàrem dur al Ple municipal. També mostràrem imatges de les mancances en les instal·lacions del pavelló del Bàsquet Pla, que varen servir per a que l’Ajuntament accelerés aquelles obres i les acabés.

No obstant això, hi ha ineficiències que superen els casos anteriors i que són molt més perilloses. Com ja vàrem posar de relleu al passat Ple a travès del nostre Secretari General, al pavelló del CEIP Costa i Llobera de Pòrtol les condicions són pèssimes i amb risc per als nostres fills. La pista té forats que provoquen lesions als nins, com ha denunciat el Bàsquet Sa Cabaneta al seu Facebook (veure publicació), i va haver de demanar perdó per unes instal·lacions penoses. A més, els respiradors es troben atascats i hi ha cables de ferro penjant, que poden provocar accidents.

És molt preocupant la deixadesa de l’equip de govern cap als esportistes de base i la joventut quan no hi ha fotògrafs ni promoció possible. Donat que les nostres denúncies anteriors han fet que l’Ajuntament complís amb les seves funcions, demanam públicament a l’equip de govern del senyor Oliver que dugui a cap les obres necessàries per a garantir la seguretat i salubritat dels nostres joves, abans que haguem de lamentar mals majors als que ja s’estan donant.

Costa Llobera Portol Marratxi (1) Costa Llobera Portol Marratxi (2) Costa Llobera Portol Marratxi (3) Costa Llobera Portol Marratxi (4) Costa Llobera Portol Marratxi (5) Costa Llobera Portol Marratxi (6)

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.