Pressumpció d’innocència i exigència d’explicacions del batle Oliver

15 de novembre de 2014

Els Socialistes de Marratxí hem denunciat a travès de comunicats en successives ocasions l’opacitat i manca de transparència en la concessió dels subministraments d’aigües a FACSA, empresa relacionada amb la trama Gürtel. El seu pèssim servei provoca constants reparacions, talls d’aigua i un encariment que afecta tots els habitants de Marratxí. Mentrestant, el batle va aprovar ahir una rebaixa electoralista de l’IBI, sense aportar la informació necessària a l’oposició, i convocant una roda de premsa amb els mitjans que sí disposaven d’aquesta informació.

Aquest dissabte dia 15, un mitjà de comunicació es feia ressò de la querella que ha presentat l’empresa “Aigües de Marratxí” contra el batle Oliver i el seu regidor Frau, per pressumpta prevaricació en la concessió de les aigües. Inclús s’afirma que existeixen gravacions que demostren el pressumpte delicte.

Facsa marratxi psoe
Foto via DiariodeMarratxi.com

Com pot veure’s a la nostra web, els Socialistes hem posat de relleu el problema dels subministraments a Marratxí, així com el fet que viure al nostre municipi és més car des de l’arribada del batle Bauzá i del seu successor Oliver, que a més compagina el seu càrrec amb l’activitat privada en un establiment d’acupuntura.

Reafirmam el nostre respecte a la pressumpció d’innocència, però anam a exigir totes les respostes que siguin necessàries per a que el batle i el seu regidor, expliquin a la ciutadania per què paguen més cara l’aigua, l’IBI i si va haver o no delicte en la concessió a FACSA.

_

Noticia aparecida en Diario de Mallorca hoy 15 de noviembre: http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/11/15/concesionaria-agua-querella-alcalde-edil/976756.html

Enlace a otra nota de prensa (julio 2014) sobre el precio del agua:

http://socialistesdemarratxi.com/agua-marratxi-peor-servicio-suministro-caro

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.