La gestió d’Oliver fa aigües a Marratxí

Miquel Cabot revisará les concessions de les aigües a Marratxí, amb més transparència i alleujant les butxaques dels marratxiners

Viure a Marratxí és molt més car després dels governs de Bauzá i Oliver. A això es suma l’opacitat en la concessió de les aigües a empreses com Facsa, relacionada amb la Gürtel a Castelló, o la querella interposada per ‘Aguas del Término de Marratxí’ contra el batle per unes pressumptes gravacions.

Ahir expirà el termini que el batle Oliver va donar a la concessionària amb la que manté assumptes judicials, per a que aportés un informe i reparés les deficiències en el subministrament d’aigua. Els Socialistes no hem rebut cap notificació al respecte sobre l’estat de les instal·lacions. Sí hem conegut a través de les xarxes socials, nous talls en el subministrament d’aigua per als ciutadans de Marratxí, que ja estan farts de pagar un servei pitjor i més car per una gestió de Bauzá i Oliver que fa aigües.

Un dels compromisos del “Manifest pel Canvi” que encapçala Miquel Cabot, és revisar les concessions i baixar el preu de l’aigua als marratxiners, perquè estan pagant per una mala direcció de l’Ajuntament. El candidat socialista es compromet a parlar amb tots els afectats per aquests talls per a prendre la sol·lució més ràpida després de les eleccions, cercant consensos a l’hora de prendre mesures sobre aquestes concessions.

Agua Cortes Marratxi

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.