Marratxí necessita frenar l’atur i crear ocupació

Els Socialistes de Marratxí manifestam la nostra preocupació per la nova pujada de les xifres d’atur al nostre municipi, com ha recollit el SEPE i se n’ha fet ressó el Diario de Marratxí. Malgrat comptar amb diversos centres comercials, a Marratxí es segueix enviant fent a la cua de l’atur davant el silenci de l’actual equip de govern, més preocupat per discutir a les xarxes socials, que de governar.

La manca d’un pla d’actuació al comerç local -llevat la reducció d’imposts-, i la inactivitat del portal Marratxí365 fins fa uns mesos, han col·locat els comerciants del nostre municipi en una situació molt preocupant. Els Socialistes ja ens reunim amb tots els comerciants del municipi per a conéixer les seves necessitats i, si guanyam les pròximes eleccions, posar en marxa les mesures propostes.

Comerç local, emprenedors i TIC seran els pilars de la creació d’ocupació a Marratxí

Per altra banda, el col·lectiu dels emprenedors i petits empresaris segueix essent el gran oblidat dels batles Bauzá i Oliver. Per això anam a traçar un pla d’actuació on els emprenedors comptin amb facilitats per a accedir al lloguer de locals i beneficis administratius, per a dur ocupació a Marratxí. Quasi 2.300 persones a Marratxí es troben sense treball, i la funció de l’Ajuntament ha de ser afavorir la seva ocupació.

Comparativa paro Marratxi PP Oliver Frau

Per a aconseguir-ho, també és important posar en marxa accions formatives gratuïtes per al reciclatge professional dels veïnats de Marratxí aturats. Per aquesta raó, una de les nostres prioritats si governam, serà establir convenis amb empreses per a la realització de pràctiques professionals, i millorar l’oferta de cursos gratuïts per a adults i desocupats.

Aquest compromís formarà part de la conferència política en matèria d’ocupació que els Socialistes de Marratxí anam a cel·lebrar en unes setmanes, i s’inclourà al nostre programa. A més, totes aquestes propostes es troben publicades a la web, per a complir amb la necessària transparència que tanta falta fa a Marratxí.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.