Marratxí incrementa el pressupost per a polítiques socials

(Font original: Ajuntament de Marratxí)

L’Ajuntament ha augmentat la dotació pressupostària la despesa social per tal d’omplir de recursos econòmics aquelles àrees que fan front de manera directa amb la crisi sanitària. Es tracta de departaments del consistori que sofriran un augment de la seva despesa, ja sigui per fer front a les urgències socials, despeses en material sanitari o recursos per poder fer front a l’estat d’alarma

El pressupost aprovat per 2020 preveia diferents inversions en infraestructures, però amb la crisi de la COVID19 s’ha considerat introduir aquestes modificacions per tal de fer front a la urgència social provocada per la pandèmia. En aquest sentit es derivaran partides previstes a distintes inversions per valor de 300.000 a serveis socials i promoció social (240.000€), seguretat ciutadana (40.000€) i sanitat (20.000€). Aquesta modificació ha rebut el suport de tots els grups municipals i s’aprovarà en el pròxim ple municipal. El consistori no descarta fer noves modificacions per tal d’atendre noves necessitats dels veïnats i veïnades.

Cal recordar que pròximament també rebrem la quantia aproximada de 148.323€ de part del Consell de Mallorca destinats a atenció social, serveis de teleassistència, prestació de rendes socials, etc; i també ja s’ha aprovat la disponibilitat del 20% del nostre superàvit de 2019 per polítiques de caire social.

About the author: Com PSIB Marratxí

Leave a Reply

Your email address will not be published.