Els socialistes de Marratxí aspiren a encapçalar el proper govern municipal amb Miquel Cabot al capdavant

Dissabte 9 s’ha celebrat un acte amb prop de 600 persones, que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del Gobierno, Carmen Calvo

La Fàbrica Ramis d’Inca ha acollit aquest dissabte un acte amb candidats i candidates de municipis amb més de 20.000 habitants, on hi ha participat el candidat de Marratxí, Miquel Cabot. A l’acte també hi han assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

La Secretària d’Igualtat del PSOE i Vicepresidenta del Govern d’Espanya, Carmen Calvo, s’ha mostrat avui convençuda que els socialistes “seguirem governant Balears a partir de maig, perquè és el que Balears necessita”.

Prop de 600 persones han acompanyat els candidats i les candidates dels municipis més grans, com és el cas de Marratxí, on els socialistes participen al govern municipal a través d’un pacte d’esquerres.

Un gir de 180 graus que els socialistes volen consolidar

Miquel Cabot ha defensat les polítiques dutes a terme al municipi, especialment a les àrees que afecten més directament a la ciutadania, com són l’economia, la neteja i vies públiques, el medi ambient o la mobilitat, totes gestionades per regidors socialistes.

“Hem fet un gir de 180 graus a la gestió i la imatge municipals, acabant amb el deute municipal, sanejant els comptes públics i invertint més que mai en els serveis públics i la neteja”, ha afirmat Cabot. “Hem acostat l’ajuntament a la ciutadania i, per a consolidar aquestes polítiques, a Marratxí necessitam ja un batle socialista”, ha conclòs.

Solucions front a la crispació

Armengol ha assegurat que “estam molt millor que fa quatre anys, però queda molt per millorar”, afirmant que “mentre hi hagi una persona en aquesta terra que necessita el suport públic, hi haurà un socialista al seu costat per millorar les seves condicions de vida”, ha assegurat la Secretària General del PSIB-PSOE, que ha defensat la gestió econòmica feta pel govern autonòmic.

També Armengol s’ha referit a les polítiques socials que s’han duit a terme tant des del govern d’Espanya com des de l’autonòmic, afirmat que “sortim a guanyar les eleccions perquè som l’únic partit que pot garantir l’estabilitat, la cohesió i el progrés”.

“Hem deixat KO la dreta que deia que les esquerres no sabem gestionar els recursos públics”, ha assegurat Armengol, recordant que aquesta legislatura, entre altres mesures, “s’han creat més de 90.000 llocs de feina millorant les condicions laborals, s’han creat més i millors serveis públics, s’ha millorat el transport públic, s’ha tornat la pau a les escoles, i s’ha recuperat la sanitat universal”.

“Els socialistes no necessitam crear crispació, perquè podem treure pit de les polítiques que hem fet per estar al costat de la gent”, ha assegurat Calvo després d’escoltar les intervencions dels candidats i candidates municipals, i destacant “la gestió econòmica impecable” feta pel govern d’Armengol, ja que “s’ha posat la millora econòmica al servei de la redistribució de la riquesa”.

En aquest sentit, la ministra ha assegurat també que “Balears tindrà molt aviat un Règim Especial”, ja que “és el més just perquè els ciutadans i ciutadanes de les Illes vegin compensada la insularitat i gaudeixin de les mateixes condicions que a la resta de l’Estat”.

Amb el feminisme com un dels eixos centrals de les polítiques tant a Balears com a Espanya, Calvo ha assegurat que “fa molta falta el que ha fet Francina a Balears, que és encarregar i transferir responsabilitats a les dones”, ja que “al llarg de la història hem estat privades de l’àmbit públic i venim carregades de dues coses molt necessàries per a la política: sentit comú i una capacitat infinita per aguantar”.

About the author: Com PSIB Marratxí

Leave a Reply

Your email address will not be published.