El futur de Marratxí és el canvi.Miquel Cabot Marratxi

Miquel Cabot representa el canvi segur i necessari que el nostre municipi necessita.

Miquel va néixer en Es Pla de na Tesa el 1984, i va estudiar al Col·legi Santa Teresa del Pont d’Inca. Posteriorment va estudiar el batxillerat al Col·legi Sant Pere, de Palma. Durant molt de temps va compaginar els seus estudis acadèmics amb la formació al Conservatori de Música. Actualment treballa al Centre concertat Santa Mònica, coordinant l’Escola de Música del centre, amb més de 130 alumnes.

Compromís polític

Ve d’una família compromesa amb la política i la cultura de Mallorca i Marratxí. Es va afiliar al PSOE en 2008, i va ser un membre molt actiu de les Joventuts Socialistes de Mallorca. Sempre treballant per Marratxí, després d’uns anys de treball intens, fou elegir Secretari General dels Socialistes de Marratxí en 2012.

Des de llavors, ha col·laborat amb el Grup Municipal de l’Ajuntament i amb el partit a nivell autonòmic, organitzant trobades, xerrades culturals i les Assemblees Obertes. Sempre d’una manera desinteressada i sense cobrar un sol euro, compaginant la seva professió amb el seu compromís amb Marratxí.

El 2014 va ser proclamat candidat a la batlia de Marratxí en el procés de primàries que el PSOE va impulsar com a mesura de regeneració i transparència. Va comptar amb el suport de tots els afiliats i militants del partit a Marratxí, i avui encapçala el canvi que necessita el municipi.

Compromís social

Miquel ha estat membre de l’agrupació cultural Aires des Pla de Marratxí. És membre fundador de l’Associació juvenil Punt de Trobada i també fou monitor club d’esplai Es Puntet. Va ser un dels fundadors del club esportiu Boreal de Marratxí.

Actualment és directiu de la U.E. Pla de na Tesa. Creu en la importància d’impulsar el municipalisme entre la joventut a través de l’esport i l’esplai, especialment a un municipi tan dispers com és Marratxí.

Compromís amb Marratxí

Miquel Cabot ha viscut tota sa vida a Marratxí, i ha participat activament en la seva vida social, des d’associacions, clubs d’esplai i equips esposrtius. La seva joventut va acompanyada d’experiència en política, que l’ha permès conéixer molt millor la realitat del municipi, sempre acompanyat de familiars i veïnats que l’aconsellen i donen suport per a ser el millor batle que hagi tengut Marratxí

Sempre pensa i actua en positiu, no creu en el “i tu més”, i vol que el maig de 2015 sigui un començament, deixant de banda les opacitats de l’actual govern i tornant fer de Marratxí un municipi de primera per als nostres fills.