Miquel Cabot exigeix un debat públic amb el candidat de Bauzá

El candidat socialista lamenta el silenci informatiu dels mitjans públics de Marratxí, però afirma que aquesta situació canviarà a partir del 25 de maig

El candidat socialista a batle de Marratxí, Miquel Cabot, va anunciar ahir a través d’un vídeo pujat a les xarxes socials, la seva petició de cel·lebrar al manco un debat públic i plural “amb el candidat del senyor Bauzá, el senyor Oliver”. En els darrers quatre anys no s’ha cel·lebrat cap debat, cap taula rodona, ni els Socialistes han comptat amb un sol minut en la ràdio pública a causa de la manipulació.

De fet, la responsable de Ràdio Marratxí i cap de premsa del candidat de Bauzá, va escriure a les xarxes socials que convidaria els candidats quan la Junta Electoral els obligui, no per voluntat democràtica ni per pluralitat.

Psoe Marratxí Radio manipulacion

Aquesta situació de silenci informatiu i manipulació tenen data de caducitat: el 24 de maig. Els Socialistes ens comprometem a obrir els mitjans escrits i radiofònics a la resta de partits, agrupacions i ciutadans, perquè l’opacitat i manipulació només beneficia les males pràctiques que patim des de fa dotze anys.

En el cas que no admetin cap debat obert a la ciutadania, fet que trobaríem lamentable, els Socialistes cel·lebrarem un acte obert per a donar a conéixer el projecte polític per a Marratxí: “Marratxí 2020”.

Poden veure a continuació subtitulat el vídeo pujat a les xarxes socials:

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.