Miquel Cabot ja té Oficina del Candidat a Sa Cabana

La seu del partit serà a partir de la semana vinen l’Oficina central de campanya

El candidat a la batlia de Marratxí, Miquel Cabot, establirà l’oficina central de la campanya a la seu dels Socialistes, al carrer Cabana del Pont d’Inca. Des d’aquí s’organitzaran totes les accions i events de presentació de la candidatura i participació ciutadana.

Aquesta seu es troba a peu de carrer, junt al Col·legi Es Liceu i s’han fixat 4 dies setmanals en què Cabot es troba disponible per a tots aquells ciutadans que desitgin aportar opinions i conéixer més sobre l’alternativa socialista.

SíAlCanvi Marratxí Miquel Cabot Socialistas

S’han establert dos dies pel matí (dimarts i dijous, de 10’30 a 12’30) i dos dies d’horabaixa (dilluns 19-20’30 i dimecres de 16’30 a 18’30), pensant en aquells ciutadans de Marratxí que treballen i concilien la vida laboral amb la familiar. A més, des de fa mesos es treballa de forma intensa a les xarxes socials com a canal de comunicació.

En els pròxims dies s’habilitarà també un número de telèfon i Whatsapp des del que atendrem les consultes dels marratxiners, perquè la transparència i la participació són els eixos principals per a que Marratxí torni a ser un municipi de primera.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.