Els darrers pressupostos d’Oliver: electoralistes i sense participació

L’equip de govern de Marratxí ja va anunciar abans del ple, que aprovaria uns pressupostos inferiors als de 2013, però no va esmentar els increments de l’IBI i de subministraments com l’aigua, que han fet que viure a Marratxí sigui molt més car. El batle Oliver potser no noti aquest encariment, ja que compagina la seva funció pública amb un treball privat remunerat.

Aquests pressupostos formen part de l’opacitat i autobombo d’un batle que no ha intentat consensuar cap partida i, com tota l’acció del batle Oliver, no ha comptat amb la participació de ningú, llevat del seu equip. Per això, a més d’electoralistes, són uns pressupostos que careixen de realitat i de participació.

Miquel Cabot Marratxi Psoe Pedro Sánchez

Per si no fos suficient, a la nova web de l’Ajuntament, que també han publicat de forma unilateral i sense comunicació ni transparència, no hi figuren les actes dels plens, ni els pressupostos aprovats aquesta setmana. És a dir, que els ciutadans de Marratxí no saben a dia d’avui en què gastarà els seus doblers l’actual equip de govern, al manco fins maig. Però això canviarà a partir de maig.

Si els Socialistes guanyam les pròximes eleccions, aquests hauran estat els darrers pressupostos irreals i unilaterals. S’explicaran als ciutadans totes les mesures i partides que prendrà l’Ajuntament, i s’obrirà a la participació l’el·laboració de pressupostos, com ha fet en Xisco Miralles a Algaida. I, per supost, tots els comptes públics, actes i pressupostos es publicaran a una web que sí estarà disponible en tots dos idiomes, i on tindran cabuda tots els grups del Consistori. Marratxí mereix ser un municipi de primera, i la candidatura encapçalada per Miquel Cabot representa el canvi segur.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.