Els Socialistes de Marratxí defensen els interessos dels veïnats des Pla de na Tesa front a la possible reforma de Son Bonet

El batle, Miquel Cabot, ha iniciat una ronda de contactes per fer un front comú i evitar perjudicis per als veïnats propers a l’aeròdrom

Els Socialistes de Marratxí es mostren preocupats pel projecte de parc fotovoltaic que AENA preveu construir dins els terrenys de l’aeròdrom de Son Bonet. Concretament, i com es va conèixer a través de premsa, es planteja la instal·lació de plaques fotovoltaiques a uns terrenys que voregen el nucli d’es Pla de na Tesa, «un espai que dóna equilibri i genera una certa pau social entre l’aeròdrom i la població propera», com explica el batle de Marratxí.

A rel de les informacions publicades, Miquel Cabot ha iniciat una ronda de contactes amb diferents institucions, per tal de fer un front comú i evitar aquest perjudici per a la població d’es Pla de na Tesa. En les darreres setmanes, s’ha mantingut contacte amb representants del Govern de les Illes Balears i del Consell de Mallorca, per a traslladar el malestar del municipi i plantejar diferents alternatives. Com ha expressat el batle, «som partidaris d’impulsar projectes sostenibles, però sempre amb diàleg amb les parts i cercant una ubicació menys lesiva per als veïnats».

Després d’aquestes reunions a diferents nivells, Cabot sosté que a Son Sant Joan existeix superfície suficient per a dur a terme aquesta instal·lació sense que suposi un canvi i un perjudici per als pladenatesers. «Tornam a mostrar la voluntat de diàleg i col·laboració, com hem demostrat per a assolir fites importants, com ara la renovació de l’enllumenat al carrer de son Bonet», afegeix el batle Cabot.

About the author: Com PSIB Marratxí

Leave a Reply

Your email address will not be published.