Farem de Marratxí un municipi de primera

Els Socialistes estan preparats per a governar i retornar el benestar als marratxiners

El candidat socialista a la batlia de Marratxí, Miquel Cabot, presentarà el pròxim diumenge la llista electoral del PSIB-PSOE al municipi. Serà un acte de presentació a Ca’s Capità, on està previst que asisteixin al voltant de 600 persones, i també assistirà la candidata a Presidenta del Govern, Francina Armengol.

Cabot presentarà la llista que tornarà fer de Marratxí un municipi de primera, i per això ha comptat amb una llista paritària entre homes i dones, professionals i capacitats per a assumir la tasca de govern.

Marratxi Miquel Cabot PSOE

A l’acte es presentarà la campanya “Preparats per governar” i el projecte de govern “Marratxí 2020”, fruit de la participació ciutadana a través d’assemblees i reunions. S’han tingut en compte les necessitats de tots els nuclis i especialment d’aquelles famílies que han vist incrementats els costos de la vida per les pujades d’imposts de Bauzá i Oliver.

L’ocupació serà el segon punt fort del govern Socialista, ja que s’impulsaran mesures urgents per a pal·liar l’atur a Marratxí, i que perjudica molt seriosament les dones, que són les qui presenten els percentatges més alts de desocupació estructural.

«A partir del 25 de maig tenim 1.500 dies per davant, que són 1.500 oportunitats que no poden desaprofitar-se. La meva única prioritat serà Marratxí i no l’autobombo ni els negocis privats, com ha passat durant els darrers anys amb Bauzá i Oliver.»

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.