Miquel Cabot torna demanar al manco un debat amb el candidat de Bauzá i la resta de partits

El candidat socialista vol debatre amb totes les candidatures de Marratxí i que els veïnats participin

Quasi un mes després de demanar públicament un debat públic, a través d’un vídeo pujat a les xarxes socials, el candidat a batle de MarratxíMiquel Cabot, torna demanar un debat amb totes les candidatures, obert a la ciutadania.

El candidat socialista tendeix la mà a la resta de forces a «donar la cara davant els nostres veïnats, per a exposar les nostres propostes i respondre a les preguntes dels marratxiners, tantes com siguin necessàries».

En cas de no cel·lebrar-se cap debat obert a la ciutadania amb la resta de forces, els Socialistes convocaran una trobada oberta per a presentar el projecte Marratxí 2020 i exposar-lo a tots els veïnats, per a que coneguin de primera mà les accions i compromisos per a la pròxima legislatura, centrats en la transparència, la participació i les polítiques socials.

El passat diumenge va tenir lloc la presentació de la llista electoral davant unes 500 persones a Ca’s Capità i presentàrem la campanya “Preparats per governar“, que centrarà els actes i trobades amb veïnats i institucions del municipi.

presentacion marratxi preparats per governar PSIB Miquel Cabot

About the author: Com PSIB Marratxí

Leave a Reply

Your email address will not be published.