Celebració a Marratxí de l’Assemblea oberta dels Socialistes

La ciutadania demana un canvi amb major transparència i participació

Dissabte 13 de desembre s’ha celebrat la primera Assemblea oberta dels Socialistes de Marratxí, amb uns resultats molt positius de participació. Hi han assistit el candidat a la batlia de Marratxí, Miquel Cabot, i el candidat al Consell de Mallorca, Xisco Miralles, actual batle d’Algaida. Ambdós concórren per primera vegada com a candidats i són representants de la regeneració i elecció de càrrecs a través de primàries, com demana la ciutadania.

Miralles i Cabot

En aquesta jornada s’han recollit les necessitats dels ciutadans, i s’han prioritzat per a ser estudiades i incloses al pròxim programa electoral, per a que torni el progrés a Marratxí. Els assistents han demandat una millora en els subministraments d’aigua, que s’han encarit des de la dubtosa concessió per part del PP i que, a més, perjudica els ciutadans pels constants talls d’aigua. També demanen una millora en les instal·lacions públiques, com l’enllumenat o les senyals de trànsit, que provoquen accidents greus, com el de fa vàries setmanes al Carrer Cabana, sense que l’actual equip de govern faci res, llevat d’emetre notes de premsa i publicar autobombo a les xarxes socials, inclús  aprofitant portals de comerç local, com Marratxí365.

Miquel Cabot és l’únic candidat de Marratxí que concórre per primera vegada a les eleccions

Matèries com la participació, els serveis socials, la cultura i l’educació han estat les més importants, amb demandes que s’han registrat i classificat a nivell intern, i que es comunicaran les seves conclusions als assistents de l’Assemblea. Un punt important ha estat la necessària connexió dels diferents nuclis de població i respecte de Palma, un tema que els successius governs de Bauzá i Oliver han oblidat, dificultant les comunicacions dels habitants de Marratxí.

Els Socialistes volem fer de Marratxí un municipi de primera i per a tots els ciutadans, sense que hi hagi preferències per uns nuclis i s’oblidin altres. La transparència i la participació són les idees-força que des de fa mesos impulsen el nou projecte encapçalat per Miquel Cabot, l’únic candidat marratxiner que concórre per primera vegada a les eleccions, i que ha participat activament en l’organització i desenvolupament de l’Assemblea, amb tant d’èxit que fa pensar que es celebraran més assemblees abans de les eleccions.

Asamblea abierta participacion marratxi

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.