Un afí al PP suplanta la identitat de Marratxí a les xarxes

Ahir vàrem conéixer que la diputada del PP Ana Aguiló -que fa anys es va presentar a Marratxí per “Clau”-, va sol·licitar el tancament d’un compte de Twitter que la parodiava (no suplantava la seva identitat). Mentrestant, un dels treballadors de l’empresa Marratxí XXI manté un perfil a Facebook anomenat “Marratxí Término Municipal”, que suplanta la identitat de tot el nostre municipi, i s’utilitza com a corretja de distribució de les obres que duu a terme l’equip de govern del PP, llurs fotos serveixen per a il·lustrar el butlletí públic “Terra de Fang”, i respon fins i tot de forma que simula ser un canal oficial de l’Ajuntament, sense ser-ho.

Perfil falso Marratxi

Hem rebut nombroses queixes perquè l’equip de govern de l’Ajuntament de Marratxí fa un ús particular dels mitjans de comunicació públics, convertint-los en la seva corretja de transmissió publicitària. I la transparència que els Socialistes impulsarem si governam canviarà aquesta situació.

Si Miquel Cabot és elegit batle d’aquí 10 setmanes, impulsarà dos perfils per a la comunicació activa i transparent, ja creats. El primer, “Marratxiners, servirà per a atendre dubtes i qüestions dels ciutadans a través de Twitter, amb l’objectiu de donar resposta immediata a qualsevol necessitat dels nostres veïnats. El segon, Marratxí Obert, servirà per a oferir informació de forma proactiva a Facebook i Twitter sobre totes aquelles qüestions que l’encara batle manté sense publicar: comptes públics, pressuposts, actes municipals, sous, organigrames, càrrecs de confiança i més.

Miquel Cabot sí actuarà amb contundència en el cas que un ciutadà faci servir el nom de Marratxí en benefici propi o amb fins polítics, com ha fet el successor de Bauzá, Tomeu Oliver.

Twitter.com/marratxiners

Twitter.com/marratxiobert i Facebook.com/MarratxiObert

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.