Miquel Cabot es postula com a candidat a la batlia de Marratxí

Els Socialistes de Marratxí han posat en marxa el seu procés de primàries internes per a elegir el candidat a la batlia. L’actual Secretari General, Miquel Cabot Rodríguez, del Pla de na Tesa, concórre a aquestes eleccions per a encapçalar el canvi a Marratxí.

Rdp Marratxí 1

Després de la seva designació el 2012 com a Secretari General del partit a Marratxí, Cabot ha treballat per a millorar la cohesió i activitats internes dels Socialistes, ajudant el grup municipal de l’Ajuntament i en constant col·laboració amb la Federació Socialista de Mallorca.

Immersos en un procés de regeneració i renovació interna, Cabot es presenta per a aportar no només cares noves, sinó una nova forma de fer política, més propera als ciutadans i amb major transparència i participació. Actualment treballa a un col·legi concertat com a professor i ha participat des de molt jove en associacions i organitzacions esportives, d’esplai i musicals.

En aquest procés de renovació s’ha obert una nova web dels Socialistes de Marratxí i perfils a les xarxes socials, per a mantenir una comunicació més fluïda, bidireccional i directa amb els ciutadans de Marratxí.

El Partit Socialista està treballant de forma molt intensa, obrint la seva estructura a la ciutadania i renovant la forma de fer política, en la línia dels nous moviments socials que reclamen una millor democràcia. En aquesta línia, Pedro Sánchez representa la renovació interna i la nova política que els Socialistes de Marratxí volem impulsar al municipi.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.